Ο Χρήστος Μανδάς αποκάλυψε πως είχε και άλλες προτάσεις πέρα από αυτή της Λάτσιο.

Ο Χρήστος Μανδάς ανήκει και επίσημα στο δυναμικό της Λάτσιο.

Στο πλαίσιο αυτό, βρέθηκε στη Συνέντευξη Τύπου της Ιταλικής ομάδας η οποία παρουσία τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτηματά της. Εκεί, τόνισε πως είχε προτάσει τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες χώρες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μανδάς:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Είναι ωραίο να δουλεύω με τον (Ιβάν) Πρόβεντελ και τον(Λουίτζι) Σέπε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από τους τερματοφύλακες του παρελθόντος η αναφορά μου είναι στον Μπουφόν. Μπορώ να παίξω πολύ καλά με τα πόδια μου Ξέρω ότι είμαι σε μια μεγάλη ομάδα σε διεθνές επίπεδο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια και τίτλους.

«Τόσο ο προπονητής (σ.σ: Σάρι) όσο και ο προπονητής τερματοφυλάκων μου είπαν να μείνω, αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δόθηκε. Κάθε μέρα βλέπω ότι βελτιώνομαι όλο και περισσότερο. Κάθε μέρα βλέπω μια συνεχή βελτίωση με όλες τις προπονήσεις που κάνουμε. Είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Η περσινή ήταν πολύ καλή για μένα, είχα προτάσεις από την Ελλάδα και από άλλες χώρες. Όταν άκουσα για τη Λάτσιο δεν έλαβα υπόψιν άλλες επιλογές. Ήθελα να είμαι εδώ αμέσως για να προσαρμοστώ και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό αμέσως. Η διαφορά είναι ότι τώρα που είμαι μέσα βλέπω ότι ο σύλλογος είναι ακόμα μεγαλύτερος από ότι τον έβλεπα από έξω. Τώρα που είμαι εδώ θα συμβάλω στην ανάπτυξη της ομάδας και στην προσωπική μου ανάπτυξη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!