Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Telegraph», οι «κόκκινοι διάβολοι», ετοιμάζονται να μπουν σε μια νέα εποχή και να υπογράψουν συμβόλαιο χορηγίας με την Snapdragon και θα έχει το αμέσως μεγαλύτερο μετά τη Μάντσεστερ Σίτι.

Παρά το γεγονός ότι υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την Team Viewer το 2021, για την χορηγία στην φανέλα της ομάδας, η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανακοίνωσε τον περασμένο χειμώνα ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα ολοκληρωθεί νωρίτερα του αναμενομένου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Telegraph», οι «κόκκινοι διάβολοι», ετοιμάζονται να μπουν σε μια νέα εποχή και να υπογράψουν συμβόλαιο χορηγίας με την Snapdragon.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα λαμβάνει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, από την συμφωνία με την θυγατρική της αμερικανικής εταιρείας τεχνολογίας Qualcomm και θα γίνει ο δεύτερος σύλλογος στην Αγγλία με το μεγαλύτερο συμβόλαιο χορηγίας, πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αν και η διάρκεια αυτής της συνεργασίας δεν έχει γίνει γνωστή, η συμφωνία των δύο πλευρών είναι κοντά σε ολοκλήρωση. Και θα τεθεί σε ισχύ πριν από την έναρξη της επόμενης σεζόν.

«Στο πλαίσιο της διευρυμένης συμφωνίας, η Snapdragon θα γίνει ο κύριος χορηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την έναρξη της σεζόν 2024-2025, εμφανιζόμενη στις εντός, εκτός έδρας, αλλά και στην τρίτη εμφάνιση των ομάδων ανδρών και γυναικών», ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος, μέσω δελτίο Τύπου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!