Το NBA μέσα στις επόμενες μέρες θα ψηφίσει έναν κανόνα που θα επηρεάσει τον ρόλο των rested players.

Μετά τις μικρές διαφοροποιήσεις στα time out και στα challenge των προπονητών στο NBA, ακόμη μια προσθήκη θα μπει στους ήδη υπάρχοντες κανονισμούς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να ψηφιστεί από τη Λίγκα ο νέος κανόνας που σχετίζεται με τους παίχτες που μένουν εκτός αποστολή χωρίς ιδιαίτερο λόγο (rested). Πιο συγκεκριμένα το NBA θα ψηφίσει τον κανόνα που θα απαγορεύει στις ομάδες να «ξεκουράζουν» δύο star αθλητές στον ίδιο αγώνα. Ως star ορίζεται ένας παίχτης που τις τελευταίες τρεις σεζόν είτε ήταν All – Star είτε βρίσκεται στις All – NBA ομάδες.

Mε αυτό τον τρόπο η Λίγκα θέλει να αποτρέψει τις απουσίες των μεγάλων ονομάτων από παιχνίδια ειδικά πριν τα play-offs. Καθώς στη μέση βρίσκεται και το οικονομικό κεφάλαιο όσον αφορά τα εισητήρια και τα τηλεοπτικά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!