Στη τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό περιμένοντας όμως ακόμη τους τραυματίες της.

Στη τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναφορικά με τους τραυματίες της ΑΕΚ, ούτε σήμερα κατάφερε να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων ο Λιβάι Γκαρσία. Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (17/9) εξαντλήθηκαν, ενώ μειώνεται σταδιακά και το ενδεχόμενο να παίξει κάποιο ρόλο στην εξέλιξη του ματς.

Η αυριανή είναι καθοριστική ημέρα καθώς ο 25χρονος επιθετικός απουσιάζει από τα μέσα Αυγούστου, συνεπώς θα χρειαστεί οπωσδήποτε 2-3 προπονήσεις για να μπορεί να υπολογίζεται τουλάχιστον ως αλλαγή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αντίθετα, ο Ροδόλφο Πισάρο ακολούθησε χωρίς προβλήματα το κανονικό πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Οσον αφορά τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, από την ΠΑΕ διευκρινίστηκε σε κάθε τόνο ότι ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς, δεν έχει καμία σχέση με τον παλιό που τον είχε οδηγήσει στο χειρουργείο. Βέβαια, χρειάζεται ιδιαίτερα προσοχή, η απουσία του από το ντέρμπι της Κυριακής είναι δεδομένη, ενώ στην Ένωση ανησυχούν και για τους δύο επόμενους πολύ σημαντικούς αγώνες, με τη Μπράιτον για το Europa League (21/9) και με την Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της Superleague (25/9).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!