Ο Χρήστος Μανδάς παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Λάτσιο.

Ο Χρήστος Μανδάς παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Λάτσιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Μανδάς:

«Η Λάτσιο με κυνήγησε και με πλησίασε μετά από ένα καλό πρωτάθλημα που έκανα πέρυσι. Δεν το σκέφτηκα στιγμή και ήρθα, το ήθελα πάρα πολύ.

Είμαι ένας γκολκίπερ που μου αρέσει να διαβάζω τα παιχνίδια και τον οποίο μπορούν να εμπιστευτούν οι αμυντικοί. Δουλεύω για να βοηθάω πάντα την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όλοι θέλουν να κατακτούν τίτλους και τρόπαια επειδή αυτό είναι που μετράει σε μία ομάδα. Εδώ μπορώ να μάθω πολλά, οι συμπαίκτες μου με έχουν ήδη βοηθήσει πολύ στις προπονήσεις. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Για το αν υπάρχει κάποιος παίκτης της Λάτσιο που θαυμάζει:

«Είναι δύσκολο να πω ονόματα, παρακολουθούσα την Λάτσιο και μου άρεσαν πολλοί παίκτες. Ειδικότερα ο Προβεντέλ, που έκανε πέρυσι μία εξαιρετική χρονιά.

Είναι τιμή για μένα και είμαι τυχερός που θα μπορώ να δουλέψω μαζί του, για μένα είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Από εκείνον μπορώ να μάθω πάρα πολλά και το μικρό διάστημα που είμαι εδώ, νιώθω πως έχω ήδη ωριμάσει πάρα πολύ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!