Ένα φάρμακο που αγοράστηκε-ως συμπλήρωμα διατροφής- στις ΗΠΑ είναι πολύ πιθανό να σημάνει το πρόωρο τέλος στη καριέρα του Πογκπμπά.

Ένα φάρμακο που αγοράστηκε-ως συμπλήρωμα διατροφής- στις ΗΠΑ βάζει φωτιά στη καριέρα του Πογκμπά.

Μάλιστα μετά από σύσταση φίλου του γιατρού, άσχετου με τη Γιουβέντους. Αυτό φαίνεται -σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport»-, να βρίσκεται πίσω από το την αιτία θετικής τεστοστερόνης του Πολ Πογκμπά.

Αυτή δηλαδή που ανιχνεύθηκε μετά από εξετάσεις που έγιναν στα ούρα του Γάλλου στο τέλος του αγώνα Ουντινέζε-Γιουβέντους στις 20 Αυγούστου, την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος 2023-24.

Μία…απροσεξία που κινδυνεύει να του κοστίσει ακριβά. Γιατί ο Πογκμπά βρίσκεται πλέον σε αναστολή εν αναμονή της δεύτερης ανάλυσης, η οποία θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι είναι θετικός στο ντόπινγκ. Αν συμβεί αυτό κινδυνεύει η καριέρα και το μέλλον του στη Γιουβέντους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Πογκμπά είπε χθες στους γιατρούς της Γιουβέντους ότι είχε πάρει ουσίες που δεν είχαν συμφωνηθεί με το ιατρικό επιτελείο της. Επομένως, η ιταλική ομάδα αγνοούσε τα πάντα και τώρα θα εναπόκειται στον παίκτη να αποδείξει τη μη σκοπιμότητα του. Κάτι που ωστόσο δεν θα τον κάνει να αποφύγει την τιμωρία του, η οποία μπορεί να φτάσει έως και 4 χρόνια.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το θετικό δείγμα του Πογκμπά, η Γιουβέντους θα μπορεί να ζητήσει τη λύση του συμβολαίου του που λήγει το 2026 με πολύ ακριβό μισθό (8 εκατομμύρια συν 2 μπόνους).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!