Ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Λούκα Βιλντόζα να βγαίνει εκτός προγράμματος με διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν, είδε τον Λούκα Βιλντόζα να βγαίνει εκτός προγράμματος με διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού. Η κατάστασή του Αργεντινού γκαρντ θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ, ο Ντίνος Μήτογλου έβγαλε μέρος του προγράμματος, αλλά χωρίς επαφές, καθώς οι εξετάσεις του βγήκαν «καθαρές», όπερ σημαίνει ότι θα μπει σταδιακά στις προπονήσεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα επέστρεψαν στο ΟΑΚΑ οι διεθνείς του «τριφυλλιού», οι οποίοι απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Συγκεκριμένα, οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ, Ιωάννης Παπαπέτρου και Δημήτρης Μωραΐτης πάτησαν παρκέ και προπονήθηκαν. Λούκα Βιλντόζα

Αύριο (13/9) οι «πράσινοι» θα προπονηθούν μία φορά χωρίς τους Εργκίν Αταμάν και Μάριους Γκριγκόνις, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη για υποχρεώσεις με την Euroleague.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!