Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Τζουλιάν Μπιανκόνε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ για να ενισχύσει την άμυνα του.

Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής από τον Ολυμπιακό καθώς απέκτησε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ τον Τζουλιάν Μπιανκόνε ώστε να ενισχύσει περαιτέρω την άμυνά του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μπιανκόν έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τη Μονακό και το καλοκαίρι του 2019 πήγε δανεικός στη Σερκλ Μπριζ στην οποία είχε ακόμα ένα δανεισμό. Το καλοκαίρι του 2021 η Τρουά τον πήρε από τη Μονακό έναντι 2,5 εκατ. ευρώ και ένα χρόνο αργότερα τον πούλησε στη Νότιγχαμ Φόρεστ έναντι 10 εκατ. ευρώ.

Σε ηλικία 23 ετών είναι κυρίως δεξιός μπακ αλλά παίζει και αριστερά και στο κέντρο της άμυνας. O Τζουλιάν Μπιανκόνε εμφανίζεται να βρέθηκε στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες, με σκοπό να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του, την τελευταία ημέρα κατά την οποία ο Ολυμπιακός μπορούσε να αποκτήσει ποδοσφαιριστή που ανήκει σε άλλη ομάδα. Κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί και τις επόμενες ώρες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!