Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε στο ισπανικό μέσο El Pelotazo όπου παρομοίασε τον Ολυμπιακό με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ανέφερε πως η δουλειά στην ελληνική ομάδα με τον Κορδόν αποτελεί μια συναρπαστική εμπειρία.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και μεταξύ των άλλων παραχώρησε συνέντευξη στο ισπανικό μέσο “El Pelotazo”. Ο προπονητής του Ολυμπιακού παρομοίασε την ελληνική ομάδα με την Ρεάλ Μαδρίτης ενώ τόνισε πως οι “ερυθρόλευκοι” αποτελούν μια συναρπαστική πρόκληση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνεθ:

«Με προσέλκυσε το να με οδηγεί το ένστικτο μου. Ο πρώτος λόγος που ήρθε ήταν να μπορέσω να προπονώ σπουδαίους παίκτες. Ο Ολυμπιακός είναι σαν τη Ρεάλ στην Ισπανία. Και επίσης πιστεύω στους ανθρώπους. Το να δουλέψω με τον Αντόνιο Κορδόν ήταν ένα επιπλέον κίνητρο. Η πρόκληση είναι συναρπαστική».

Σε ερώτηση αν θα επέστρεφε στη Σεβίλλη απάντησε: «Για το μέλλον κανείς δεν ξέρει αν θα επιστρέψω στη Σεβίλλη. Όταν κερδίζεις έρχεσαι πιο κοντά σε όλους τους πάγκους, όταν χάνεις, απομακρύνεσαι από τους δικούς σου. Έτσι αντιλαμβάνομαι το πρωτάθλημα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!