Ο Βαγγέλης Λιόλιος αποτελεί πλέον μέλος του FIBA Foundation.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Βαγγέλης Λιόλιος, αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του “FIBA Foundation” από χθες, Κυριακή (10/9).

To εν λόγω ίδρυμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μπάσκετ ιδρύθηκε το 2008 από τη FIBA και αποστολή του είναι να απευθύνει τον ρόλο του αθλητισμού, ιδίως του μπάσκετ, στους τομείς της κοινότητας, της εκπαίδευσης, της ενδυνάμωσης των γυναικών, της υγείας και της ευημερίας, καθώς και στην επίλυση συγκρούσεων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο διοικητικό συμβούλιο της FIBA, στη Μανίλα χθες (10/9), νέος πρόεδρος του “FIBA Foundation” ανέλαβε ο επίτιμος πρόεδρος της FIBA Αμάν Νιανγκ από το Μάλι διαδεχόμενος τον επίσης επίτιμο πρόεδρο της FIBA, Οράσιο Μουρατόρε από την Αργεντινή.

Ο Μουρατόρε θα είναι μέλος στο Δ.Σ., όπως ο Βαγγέλης Λιόλιος έως το 2027, όταν ολοκληρώνεται η θητεία του νέου Δ.Σ. Παρέμεινε γενικός γραμματέας ο Ανδρέας Ζαγκλής, ενώ μέλος του Δ.Σ. είναι και ο παλαίμαχος Σέρβος μπασκετμπολίστας Πέτζα Στογιάκοβιτς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!