Σαφέστατα και εμφανώς συγκινημένος παρουσιάστηκε μετά την κατάκτηση του 24ου Grand Slam της καριέρας του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σαφέστατα και εμφανώς συγκινημένος παρουσιάστηκε μετά την κατάκτηση του 24ου Grand Slam της καριέρας του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος τενίστας κατέκτησε το US Open επικρατώντας του Μεντβέντεφ με 3-0 στον τελικό και στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της απονομής αναφέρθηκε στο πόσο ξεχωριστό είναι για εκείνον το να γράψει ιστορία στο άθλημα, το οποίο ερωτεύτηκε.

«Το να γράψεις ιστορία σε αυτό το άθλημα είναι κάτι μοναδικό, κάτι αξιοσημείωτο», είπε αρχικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Προφανώς με κάθε δυνατό τρόπο και κάθε έννοια της λέξης είναι ξεχωριστό. Είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια. Είχα ως παιδικό μου όνειρο όταν ήμουν 7-8 να γίνω ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και να κερδίσω το Wimbledon. Αυτό ήταν το μόνο πράγμα που ήθελα.

»Αλλά όταν το συνειδητοποίησα άρχισα να ονειρεύομαι νέα όνειρα και να βάζω νέους στόχους. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα στεκόμουν εδώ και θα μιλούσα για 24 Slam.

»Ερωτεύτηκα το τένις. Κανείς δεν είχε παίξει τένις στην οικογένειά μου πριν οπότε ήταν μια πολύ καλή επιλογή μπορώ να πω. Ωστόσο, ένιωσα τόση πίστη από τους γονείς μου, από τους ανθρώπους που ήταν γύρω μου όλα αυτά τα χρόνια. Η γυναίκα μου τα παιδιά μου, η ομάδα μου, όλοι όσοι είναι εκεί, αυτό το τρόπαιο είναι δικό σας, όσο και δικό μου. Αυτή είναι η επιτυχία σας. Σας αγαπώ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!