Ο Ολυμπιακός είδε και τους Έλληνες να ενσωματώνονται στην προετοιμασία της ομάδας με μοναδικό απών - δίχως κάποιον μικροτραυματισμό- τον Μιλουτίνοφ που θα μπει στη προετοιμασία τις επόμενες μέρες.

Για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός βλέπει σχεδόν όλο του το ρόστερ διαθέσιμο για την προετοιμασία της χρονιάς που έρχεται. Ο Μπαρτζώκας είδε με χαρά να ενσωματώνονται στις προπονήσεις οι παίχτες που είχαν υποχρεώσεις στο Mundobasket.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι τέσσερις Έλληνες διεθνείς – Παπανικολάου, Γουόκαπ, Λαρεντζάκης και Λούντζης – προπονήθηκαν για πρώτη φορά στην φετινή προετοιμασία με τους “ερυθρόλευκους”. Πλέον, ο τελευταίος παίκτης που θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος ολοκλήρωσε μόλις χθες (10/9) τις υποχρεώσεις του στο MundoBasket, κατακτώντας την δεύτερη θέση με την φανέλα της Σερβίας. ολυμπιακός

Τα μικροπροβλήματα δε λείπουν για τον Ολυμπιακό καθώς δε συμμετείχαν όλοι στο κανονικό πρόγραμμα.  Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μουσταφά Φαλ (εξαγωγή φρονιμίτη), Άλεκ Πίτερς (διάταση αριστερής ακρωμιοκλειδικής), Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (τενοντίτιδα στον δεξιό αχίλλειο τένοντα) και Σακίλ ΜακΚίσικ (επέμβαση στην μύτη). Μάλιστα για τα προβλήματα και του Πάπας σταμάτησε το φιλικό με τον Προμηθέα ενώ αναβλήθηκε και το επόμενο που ήταν προγραμματισμένο μια μέρα μετά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!