Με ένα T-shirt που φόρεσε μετά την κατάκτηση του 24ου Grand Slam της καριέρας του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέτισε φόρο τιμής στον Κόμπε Μπράιαντ.

Με ένα T-shirt που φόρεσε μετά την κατάκτηση του 24ου Grand Slam της καριέρας του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέτισε φόρο τιμής στον Κόμπε Μπράιαντ.

Οι δύο θρύλοι του αθλητισμού ήταν καλοί φίλοι και ο Σέρβος αστέρας δεν ξέχασε τον Αμερικανό μύθο όταν πανηγύρισε το υπ’ αριθμόν 24ο Grand Slam του. Φυσικά, το Νο.24 ήταν και ο αριθμός φανέλας του Κόμπε Μπράιαντ, γι’ αυτό και επέλεξε αυτό τον τίτλο ο Νόβακ Τζόκοβιτς για να τον τιμήσει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σε μία άκρως συγκινητική στιγμή της βραδιάς του τελικού, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έβγαλε από την τσάντα του την μπλούζα με το Νο24, το νούμερο που δηλώνει τους major τίτλους του, αλλά και τον αριθμό που φορούσε στην πλάτη ο αδικοχαμένος και πολύ καλός φίλος του Σέρβου, Κόμπι Μπράιαντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!