Ο 33χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, Τιμόθεος Καρασαββίδης, κατέρρευσε στο γήπεδο σκορπώντας θλίψη στο Κιλκίς.

Ο 33χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, Τιμόθεος Καρασαββίδης, κατέρρευσε το μεσημέρι της Κυριακής κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΚ μεταξύ του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και του Απόλλωνα Ευρωπού σκορπώντας θλίψη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κιλκίς.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο 37ο λεπτό του αγώνα και στον 33χρονο προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες με χρήση και απινιδωτή από διασώστη που βρισκόταν στο γήπεδο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που κατέφθασε στο γήπεδο και μετέφερε τον 33χρονο στο νοσοκομείο του Κιλκίς όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψή του.

Ο Καρασαββίδης ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενός μικρού αγοριού και ενός μικρού κοριτσιού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!