Η αποκάλυψη του φετινού Mundobasket, Άρτουρς Ζάγκαρς, δεν περίμενε πολύ στην αγορά καθώς όπως όλα δείχνουν συμφώνησε με την Φενέρμπαχτσε για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όπως αναμενόταν ο Άρτουρς Ζάγκαρς επιβραβεύτηκε για το εξαιρετικό Mundobasket που έκανε με τη Λετονία. Λίγες ώρες μετά τη λήξη των υποχρεώσεων του στο Παγκόσμιο και το όνομά του γράφτηκε για πολλές ομάδες της Ευρωλίγκα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Φενέρμπαχτσε όμως κινήθηκε πιο γρήγορα από όλους και όπως όλα δείχνουν θα πάει στην ομάδα του Ιτούδη. Η τουρκική ομάδα απέκτησε και τον Ραούλ Νέτο από το ΝΒΑ αλλά ο τραυματισμός του Βραζιλιάνο στο Mundobasket άλλαξε τα πλάνα του Ιτούδη. Καθώς θα μείνει για τουλάχιστον 8 μήνες εκτός δράσης και έτσι είναι πολύ πιθανόν να του πληρώσουν και να διακόψουν το συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης ο Ζάγκαρς θα υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών με τη Φενέρ αλλά τη φετινή χρονιά θα παραμείνει δανεικός στη λιθουανική Γουλβς ή τουλάχιστον για ένα μικρό διάστημα στην αρχή της χρονιάς. Θα διατηρήσει το δικαίωμα να τον φέρει στη Τουρκία όποια στιγμή θέλει μέσα στη χρονιά.

Στο φετινό Mundobasket o Ζάγκαρς είχε 12.4 πόντοι, 2.6 ριμπάουντ, 7.4 ασίστ, 2 λάθη μέσο όρο. Στην αναμέτρηση με την Λιθουανία είχε 17 ασίστ, τις περισσότερες σε ένα παιχνίδι ξεπερνώντας τον Τόνι Κούκοτς και ήταν μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!