Αναφερόμενος στην απόλυση του Φλικ, ο αθλητικός διευθυντής της εθνικής Γερμανίας, Ρούντι Φέλερ έκανε δηλώσεις.

Αναφερόμενος στην απόλυση του Φλικ, ο αθλητικός διευθυντής της εθνικής Γερμανίας, Ρούντι Φέλερ έκανε δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως ο Φλικ δεν κατάφερε ποτέ να βελτιώσει την Εθνική Γερμανίας.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε ο Φλικ:

«Ο Φλικ ήταν κουρασμένος τους τελευταίους μήνες. Μαζί με το επιτελείο του προσπάθησε να βελτιώσει την εθνική ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Το ματς με την Ιαπωνία μας έδειξε ότι δεν θα υπάρξει πρόοδος. Δεν είναι εύκολη στιγμή γιατί τον Φεβρουάριο συναντηθήκαμε στην ομοσπονδία και υποστήριξαμε τον Φλικ. Στην πραγματικότητα, πιστεύαμε ότι θα αναζωογονούσε την εθνική μας ομάδα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θυμίζουμε πως ο Χάνσι Φλικ «έγραψε Ιστορία», αλλά με αρνητικό πρόσημο, δεδομένου ότι έγινε ο πρώτος προπονητής της εθνικής Γερμανίας, που απολύθηκε από την θέση του, στα 123 χρόνια ύπαρξης της «Mannschaft».

Η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για τον Γερμανό προπονητή, ήταν η ταπεινωτική εντός έδρας ήττα με 4-1 από την Ιαπωνία, στον φιλικό αγώνα του περασμένου Σαββάτου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!