Η αποχώρηση του Γιώργου Τζαβέλλα από την Πεντίκσπορ έλαβε σήμερα και επίσημη υπόσταση με τον Έλληνα αμυντικό να βρίσκεται μια ανάσα από τον Ατρόμητο.

Η αποχώρηση του Γιώργου Τζαβέλλα από την Πεντίκσπορ έλαβε σήμερα (11/9) και επίσημη υπόσταση, καθώς ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης.

Ο 35χρονος Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός είχε υπογράψει στην ομάδα της τουρκικής Super Lig τον Ιούλιο, αλλά ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει τον οδήγησε να ζητήσει την αποδέσμευσή του, όπως κι έγινε. τζαβέλλα

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τζαβέλλας επιστρέφει λοιπόν στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, κατά πάσα πιθανότητα, στον Ατρόμητο.

Σε αυτή την περίπτωση ο σύλλογος των δυτικών προαστίων θα αποτελέσει την όγδοη επαγγελματική ομάδα στο πλούσιο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει θητεύσει επίσης σε Κέρκυρα, Πανιώνιο, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μονακό, ΠΑΟΚ, Αλάνιασπορ και ΑΕΚ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο