Με αφορμή την κακοκαιρία «Daniel», ο Θωμάς Κυπαρίσσης μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι παίκτες της Λάρισας.

Με αφορμή την κακοκαιρία «Daniel», ο Θωμάς Κυπαρίσσης μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι παίκτες της Λάρισας.

Αναλυτικά όσα είπε Θωμάς Κυπαρίσσης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

«Ότι έχει συμβεί στην Καρδίτσα , έχει μεταφερθεί στον Πηνειό ο οποίος έχει ξεχειλίσει. Νερό και ρεύμα δεν υπάρχει, έχουν ανοίξει τα φράγματα. Έρχονται συνεχώς ειδοποιήσεις για τα χωριά που βρίσκονται στις όχθες του ποταμού, δεν ξέρουμε τι όγκος νερού αναμένεται να φτάσει, είναι μεγάλη η ποσότητα του νερού που έρχεται».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για τις δικές του σκέψεις:

«Σκέφτηκα μέχρι και να πάρω την οικογένεια να φύγουμε, αλλά θα περιμένουμε να δούμε. Εντός της πόλης δεν υπάρχει πρόβλημα , αλλά υπάρχει πρόβλημα στις περιοχές που βρίσκονται στις όχθες, χαρακτηριστικό ότι τρεις παίκτες της ομάδας χρειάστηκε να φύγουν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!