Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς τόνισε πως είναι περήφανος για τους παίκτες του ενώ αποκάλυψε ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Καναδά και ήταν αμφίβολος.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς τόνισε πως είναι περήφανος για τους παίκτες του ενώ αποκάλυψε ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Καναδά και ήταν αμφίβολος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς:

«Συγχαρητήρια στη Γερμανία για το σπουδαίο παιχνίδι της. Το άξιζε, έπαιξε για 40 λεπτά σε υψηλό επίπεδο, είχε συνέχεια, είχε δυναμισμό. Νίκησε όλους τους αγώνες της, οπότε πρέπει να της πούμε μπράβο.

Για εμάς, η κατάσταση ήταν δύσκολη. Σε ένα τέτοιο ματς, χρειαζόμασταν καλύτερο ροτέισον. Ο Μιλουτίνοβ δεν ξέραμε αν θα έπαιζε, διότι είχε μυϊκό πρόβλημα μετά από τον αγώνα με τον Καναδά. Το ιατρικό επιτελείο έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, όμως μέσα σε 48 ώρες δεν μπορούσαμε να τον έχουμε έτοιμο, ήταν πολύ δύσκολο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο ξεκίνημα χάσαμε τον Ντόμπριτς, έναν πολύ σημαντικό παίκτη. Ο Μπογκντάνοβιτς ένιωθε άρρωστος, οπότε είχαμε πολλά προβλήματα, τα περισσότερα στη ζωή μου. Αυτά πρέπει να πω γιατί αυτά είναι αλήθειες. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Ποιος δεν θα ήταν περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά. Είχαμε την ευκαιρία μας. Θέλαμε απλά να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!