Ο πόιντ γκαρντ της εθνικής Γερμανίας, Ντένις Σρέντερ, προχώρησε σε μία δήλωση που προκάλεσε συζητήσεις και ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο πόιντ γκαρντ της εθνικής Γερμανίας, Ντένις Σρέντερ, προχώρησε σε μία δήλωση που προκάλεσε συζητήσεις και ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.

Μία δήλωση, βέβαια, που όσο κι αν προκάλεσε αντιδράσεις και πολλούς τους παραξένεψε, την δεδομένη περίοδο δεν μπορούν να πουν το οτιδήποτε στον Σρέντερ. Κι αυτό γιατί έχει αποδείξει πως αυτά που λέει έχουν τουλάχιστον μία βάση. Και συνυπολογίζοντας τον υποκειμενικό χαρακτήρα του σχολίου, σαφώς και ο 29χρονος PG ξέρει τι λέει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πήραμε ριμπάουντ, παίξαμε γρήγορα, αμυνθήκαμε. Νομίζω ότι σε αυτά τα νοκ-άουτ παιχνίδια, πρέπει να είσαι σφιχτός στην άμυνα και το κάναμε απέναντι στους δυνατούς Αμερικανούς. Γι’ αυτό είμαστε τώρα στον τελικό», ανέφερε αρχικά ο Σρέντερ στο “Magenta Sport” κληθείς να σχολιάσει τον ημιτελικό με τις ΗΠΑ.

«Η ομάδα μου είναι φοβερή. Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη ομάδα στην οποία έχω υπάρξει ποτέ, είτε είναι στο ΝΒΑ είτε εθνική», κατέληξε ο Γερμανός άσος των Τορόντο Ράπτορς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!