Μετά τον σεισμό που έπληξε τον μαροκινό λαό, ο Ασράφ Χακίμι προχώρησε σε αιμοδοσία για τυχόν ανάγκες που θα πρέπει να καλυφθούν.

Μετά την δημοσίευση ενός μηνύματος συμπαράστασης στον μαροκινό λαό, θύματα του τρομερού σεισμού, που έπληξε την πατρίδα του, ο Ασράφ Χακίμι προχώρησε εμπράκτως στην παροχή βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους συμπατριώτες του.

Ο 24χρονος αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία και αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση, προκειμένου να βοηθηθούν οι 1.204 τραυματίες από τον σεισμό, που προκάλεσε τον θάνατο 1.037 ανθρώπων στο Μαρόκο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αυτήν την στιγμή, προτεραιότητα είναι η παροχή αίματος σε όσους βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Η αιμοδοσία είναι ευθύνη όλων για να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές. Η βοήθειά σας είναι απαραίτητη», έγραψε ο Χακίμι στο μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλοι οι παίκτες της εθνικής Μαρόκου, καθώς και το επιτελείο με επικεφαλής τον Ουαλίντ Ρεγκραγκί, συμμετείχαν στην αιμοδοσία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!