Ο Λούκα Βιλντόζα, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κλουζ, αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα αλλά και στον κόουτς Αταμάν.

Ο Λούκα Βιλντόζα, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κλουζ, αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα αλλά και στον κόουτς Αταμάν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λούκα Βιλντόζα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού:

«Νομίζω ότι physically είμαστε οκ, περιμένουμε και τα υπόλοιπα παιδιά, μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα στο δεύτερο δεκάλεπτο, πιέσαμε την μπάλα, είναι ένα πλεονέκτημα που έχουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Σκοράραμε. Όταν σκοράρεις όλα μοιάζουν πιο εύκολα, παίρνεις κίνητρο για να παίξεις άμυνα. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποιες λεπτομέρειες. Περιμένουμε κάποια παιδιά που είναι πολύ σημαντικά για εμάς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Νιώθω καλά, νομίζω ότι ο κόουτς μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω με την μπάλα, να παίξω δίπλα στον Σλούκα. Νιώθω πολύ άνετα εδώ, μπορώ να παίξω το παιχνίδι μου. Ας δούμε πως θα ξεκινήσει η χρονιά, αλλά νιώθω καλά.

Ο κόουτς Αταμάν είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να παίζει επίθεση, πολύ γρήγορα για τα γκαρντ με πολλά pick and roll και σκληρή άμυνα.

Είναι σπουδαίος προπονητής οπότε πρέπει να είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις για να τον κάνουμε να νιώθει καλά για την ομάδα. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και είναι ακόμα η αρχή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!