Ο Λουίς Φαν Χάαλ μίλησε για την πορεία της μάχης του με τον καρκίνο του προστάτη.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ μίλησε για την πορεία της μάχης του με τον καρκίνο του προστάτη και αποκάλυψε ότι θα πρόκειται για «θαύμα» αν μπορέσει να πάει ξανά στην τουαλέτα μόνος του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουίς Φαν Χάαλ:

«Πώς τα πάω; Λοιπόν, έκανα εγχείρηση πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες. Προσπάθησαν να τα βάλουν όλα σε τάξη, λεπτομέρειες για τις οποίες δεν θα σας κουράσω περαιτέρω, αλλά τώρα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Στις 19 Σεπτεμβρίου, πρέπει να επιστρέψω ξανά και τότε όλα θα κριθούν και τότε θα μπορούσε να γίνει ένα θαύμα αν μπορέσω να πάω ξανά στην τουαλέτα μόνος μου».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θυμίζουμε πως ο Λουίς Φαν Χάαλ σόκαρε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο όταν αποκάλυψε ότι έδινε μάχη με τον καρκίνο του προστάτη πριν την έναρξη του περσινού Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Μάλιστα, παραιτήθηκε από προπονητής της Εθνικής Ολλανδίας για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά το τέλος της διοργάνωσης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!