Ο Φραντς Βάγκνερ, μετά τη σπουδαία επιτυχία της Γερμανίας, τόνισε πως θα χρειαστεί μερικές ημέρες για να συνειδητοποιήσει όσα συνέβησαν στη Μανίλα.

Ο Φραντς Βάγκνερ, μετά τη σπουδαία επιτυχία της Γερμανίας, τόνισε πως θα χρειαστεί μερικές ημέρες για να συνειδητοποιήσει όσα συνέβησαν στη Μανίλα.

Ο φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ ήταν απολαυστικός στην καταληκτική αναμέτρηση και απέναντι στη Σερβία, είχε καταλυτική εμφάνιση, πίσω από τον πολυτιμότερο παίκτη του Μουντομπάσκετ, Ντένις Σρέντερ, οδηγώντας τη Γερμανία στο πρώτο χρυσό της Ιστορίας της στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φραντς Βάγκνερ:

«Τι να πω; Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη τι καταφέραμε. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα με αυτό το γκρουπ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παίξαμε καλή άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο, βρήκαμε ρυθμό και μείναμε μπροστά. Στο τέταρτο, η Σερβία, ως μία πολύ καλή ομάδα που είναι, πίεσε και έκανε την αντεπίθεσή της. Νομίζω πως η άμυνά μας έκανε τη διαφορά συνολικά.

Θα το γιορτάσουμε, αυτό εννοείται! Όχι μόνο σήμερα, τις επόμενες ημέρες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!