Ο Χάνσι Φλικ πιστεύει ότι είναι ο κατάλληλος για την εθνική Γερμανίας, παρά την ντροπιαστική εντός έδρας ήττα με 4-1 από την Ιαπωνία.

Εννέα μήνες πριν από το Euro-2024, που θα φιλοξενηθεί στην πατρίδα του, ο Χάνσι Φλικ εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι ο κατάλληλος προπονητής για την εθνική Γερμανίας, παρά την ντροπιαστική εντός έδρας ήττα με 4-1 από την Ιαπωνία σε φιλική αναμέτρηση.

«Ξέρω ότι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο υπάρχει μεγάλη δυναμική. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα συμβεί. Από την πλευρά μου, με το επιτελείο μου, νομίζω ότι κάνουμε τα πάντα για να προετοιμάσουμε αυτήν την ομάδα. Διαπιστώνω ότι το κάνουμε καλά και πως είμαι ο σωστός προπονητής», σχολίασε ο Γερμανός προπονητής στο μικρόφωνο του RTL και πρόσθεσε:

«Πάνω απ ‘όλα, είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι. Αυτήν την στιγμή δεν έχουμε τα μέσα για να νικήσουμε μια πολύ συμπαγή άμυνα. Ημασταν πολύ λίγοι. Δεχθήκαμε ένα ισχυρό πλήγμα σήμερα. Πρέπει να ταρακουνήσουμε τους εαυτούς μας και να προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στην Γαλλία».

Ερωτηθείς εάν έχει ακόμη εμπιστοσύνη στον προπονητή του, ο αρχηγός της εθνικής Γερμανίας, Ιλκάϊ Γκιντογκάντ απάντησε «ναι» στο μικρόφωνο του τηλεοπτικού σταθμού RTL και συνέχισε: «Κάποια στιγμή δεν είναι μόνο θέμα προπονητή, είναι και θέμα ομάδας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!