Ελλάδα - Γιβραλτάρ: Ο Φούντας σε πρώτο χρόνο δεν μπόρεσε να τη σπρώξει στα δίχτυα αλλά ήρθε ο Πέλκας και έκανε το 1-0 για την Ελλάδα.

Η Ελλάδα μπήκε από νωρίς δυνατά στην αναμέτρηση προκειμένου να «καθαρίσει» την αναμέτρηση. Και το κατάφερε!

Ο Μπουχαλάκης βρήκε τον Γιαννούλη στην περιοχή, εκείνος γύρισε με τη μία, ο Φούντας σε πρώτο χρόνο δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Πέλκας στη συνέχεια δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έκανε το 1-0.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής:

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Ελλάδα