Εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι νεωτέρας τέθηκε ο Άντονι καθώς ερευνάται από τις αρχές της Βραζιλίας για επιθέσεις εις βάρος τριών γυναικών.

Άντονι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησαν από κοινού τον αποκλεισμό του Βραζιλιάνου εξτρέμ από την ομάδα μέχρι να αποδειχθεί η αθωότητά του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Άντονι βρίσκεται υπό έρευνα από τις Αρχές της Βραζιλίας και την Αστυνομία του Greater Manchester, αφού η πρώην σύντροφός του Γκαμπριέλα Καβαλίν, ισχυρίστηκε ότι της επιτέθηκε σε διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ Ιουνίου 2022 και Μαΐου του τρέχοντος έτους. Στο άκουσμα της είδησης άλλες δύο γυναίκες κατηγόρησαν τον Άντονι για σεξουαλική επίθεση.

Με αυτά τα δεδομένα η Μάντσεστερ και ο παίχτης έβγαλαν νωρίτερα το μεσημέρι ανακοινώσεις πως ο Άντονι θα μείνει εκτός μέχρι νεωτέρας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου το απόγευμα της Κυριακής αναφέρει: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγνωρίζει τους ισχυρισμούς εναντίον του Αντόνι. Οι παίκτες που δεν έχουν συμμετάσχει σε διεθνείς αγώνες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα. Ωστόσο, έχει συμφωνηθεί με τον Άντονι ότι θα καθυστερήσει την επιστροφή του μέχρι νεωτέρας προκειμένου να αντιμετωπίσει τις καταγγελίες. Ως σύλλογος καταδικάζουμε πράξεις βίας και κακοποίησης. Αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας όλων όσoi εμπλέκονται σε αυτήν την κατάσταση. Και αναγνωρίζουμε τον αντίκτυπο που έχουν αυτοί οι ισχυρισμοί στους επιζώντες της κακοποίησης».

Από πλευράς του ο παίκτης σημείωσε: «Έχω συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πάρω μια περίοδο απουσίας ενώ θα ασχοληθώ με τους ισχυρισμούς εναντίον μου. Αυτή ήταν μια κοινή απόφαση για να αποφύγω την απόσπαση της προσοχής στους συμπαίκτες μου και την περιττή διαμάχη για τον σύλλογο. Θέλω να επαναλάβω την αθωότητά μου για τα πράγματα για τα οποία έχω κατηγορηθεί και θα συνεργαστώ πλήρως με την αστυνομία για να τους βοηθήσω να φτάσουν στην αλήθεια. Ανυπομονώ να επιστρέψω για να παίξω το συντομότερο δυνατό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!