Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έκανε τις δηλώσεις από πλευράς Σερβίας πριν το Μεγάλο Τελικό με τη Γερμανία.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς είναι στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με τη Σερβία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στις δηλώσεις του λίγες ώρες πριν το μεγάλο τελικό ο Πέσιτς εξέφρασε το σεβασμό του για την Εθνική Γερμανίας. Παράλληλα, τόνισε πως και οι δύο ομάδες αξίζουν να βρίσκονται στο τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Και οι δύο ομάδες αξίζουν να βρίσκονται στον τελικό. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν ομαδικό μπάσκετ. Σεβόμαστε όλοι τη Γερμανία. Το πιο σημαντικό στοιχείο τους είναι η συνοχή. Παίζουν μαζί 4-5 χρόνια. Παίζουν εξαιρετικά μαζί. Το έδειξαν εδώ στη Μανίλα. Είναι αήττητοι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο πλευρές. Κι εμείς έχουμε παίξει ομαδικά, με καλή άμυνα, με τρανζίσιον, με αιφνιδιασμούς και καλό μπάσκετ.

Ένας τελικός είναι πάντα ξεχωριστός. Έχω καλές αναμνήσεις από τη Γερμανία. Η εμπειρία μου εκεί με βοήθησε πολύ και στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές. Έφτασε σε αυτό το επίπεδο ως προπονητής εκεί. Είμαι πολύ κοντά στο γερμανικό μπάσκετ και έχω πολλούς φίλους εκεί. Η οικογένεια μου μένει στο Μόναχο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!