Ο Πανιώνιος έκανε δικό του και τον Ίαν Βουγιούκα.

Ακόμη ένα μεταγραφικό «μπαμ» ανακοίνωσε ο Πανιώνιος ενόψει της νέας χρονιάς στην Elite League.

Μετά τους Γκίκα και Κακλαμανάκης ο Πανιώνιος έκανε δικό του και τον Ίαν Βουγιούκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μπάσκετ Ανδρών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με το διεθνή αθλητή Ίαν Βουγιούκα ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια κατά την περίοδο 2023-2024.

Καλωσορίζουμε τον Ίαν Βουγιούκα στην οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ».
Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, ο πολύπειρος σέντερ με θητεία σε Παναθηναϊκό έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος από το γεγονός ότι θα αγωνιστώ στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και για εμένα ήταν μεγάλη χαρά επίσης το ότι γνώρισα τους νέους μου συμπαίκτες. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμένα να ξαναμπώ στο μπάσκετ, είναι κάτι που ήθελα από καιρό κι αναζητούσα την κατάλληλη περίπτωση. Ανυπομονώ να μπω σε μια αγωνιστική κατάσταση ανάλογη που θα βοηθήσει την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!