Νιούκαστλ: Καταδικάσθηκε ο οπαδός που επιτέθηκε στον Χάουϊ - Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών για την πράξη του.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάιο και προκάλεσε σοκ στον χώρο του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ενώ η Νιούκαστλ έμενε στο 2-2 με την Λιντς στο «Ελαντ Ρόουντ», ένας οπαδός των «Peacocks» κατάφερε να μπει στον χώρο όπου βρισκόταν ο προπονητής των «ανθρακωρύχων, Εντι Χάουϊ και τους επιτέθηκε αρχικά φραστικά και εν συνεχεία χειροδίκησε εναντίον του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εξουδετερωμένος από την ασφάλεια, ο 35χρονος δράστης, Ντέιβιντ Ντέρμπισαϊρ, δικάστηκε εχθές (8/9) στο Λιντς και σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports», καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών μηνών και εξαετή απαγόρευση σχετικά με κάθε ποδοσφαιρική δράση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ομοσπονδία δείχνει το σκληρό της πρόσωπο σε παραβάτες της νομοθεσίας και των κανόνων της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!