Ο δημοσιογράφος του ΝΒΑ, Κέιν Σμιθ, συνέδεσε το όνομα του Νίκολα Μιλουτίνοφ με τους Μπρούκλιν Νετς.

Η Σερβία πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση στον τελικό του Mundobasket 2023 καθώς υπέταξε τον Καναδά παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ. Ένας από τους πρωταγωνιστές στη νίκη της ομάδας του Πέσιτς ήταν και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Μάλιστα, υπήρχαν στιγμές που έμοιαζε σαν να μην είχε αντίπαλο κάτω από τα καλάθια.

Οι Αμερικάνοι ωστόσο βλέποντας τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο υπενθύμισαν πως το Μπρούκλιν έχει αγοράσει τα δικαιώματά του από τους Σπερς που τα κατείχαν έως το 2019.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, Κέιν Σμιθ, ανέφερε και μία σημαντική παράμετρο γύρω από την ομάδα του Μπρούκλιν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στα social media:

«Απλά μια υπενθύμιση ότι οι Μπρούκλιν Νετς διατηρούν τα δικαιώματα του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο ΝΒΑ.

Και οι Νετς δεν είναι ακριβώς θωρακισμένοι στη θέση του σέντερ, αφού δεν υπάρχει παίκτης πίσω από τον Κλάξτον του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται. Απλά μερικές πρωινές σκέψεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!