Οι κάτοικοι του Μαρόκου δοκιμάζονται από χθες το βράδυ από τον ισχυρό σεισμό (σ.σ. 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ) με πολλούς νεκρούς και τραυματίες με τις ομάδες του εξωτερικού να στέλνουν τη συμπαράστασή τους.

Περισσότεροι από 800 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον ισχυρό σεισμό (σ.σ. 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ) που έπληξε το Μαρόκο την νύκτα της Παρασκευής, ενώ άλλοι 329 τραυματίστηκαν, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας επικαλούμενη το υπουργείο Εσωτερικών. μαρόκου

Όπως είναι φυσικό, η τραγική είδηση προκάλεσε κύματα συμπαράστασης προς τις οικογένειες των θυμάτων και τους σεισμόπληκτους. Μεταξύ αυτών που αντέδρασαν άμεσα, είναι και οι διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης, όπως προκύπτει από την σχετική ανακοίνωση:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρός της και το Διοικητικό Συμβούλιο, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη και την αλληλεγγύη τους στα θύματα του σεισμού που έπληξε το Μαρόκο τις τελευταίες ώρες. Ο σύλλογός μας θα ήθελε να εκφράσει τα συλλυπητήρια και την στοργή του στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και στον λαό του Μαρόκου. Ομοίως, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες, στους οποίους μεταφέρουμε όλη μας την δύναμη και την στοργή».

Σε ανάλογες ενέργειες, προχώρησαν η Μπαρτσελόνα «Ε​κφράζουμε όλη μας την αλληλεγγύη και την δύναμή μας στα θύματα του σεισμού που έπληξε το Μαρόκο», η Παρί Σεν Ζερμέν (Όλη η οικογένεια της Παρί Σεν Ζερμέν είναι δίπλα στους Μαροκινούς φίλους μας μετά τον τρομερό σεισμό. Τα συλλυπητήριά μας σε όσους έχασαν αγαπημένα πρόσωπα. Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας», αλλά και η Μαρσέϊγ (Σε αυτήν την φοβερή δοκιμασία, η Μαρσέιγ στέλνει μια συγκινημένη σκέψη και επιθυμεί να δώσει όλη την υποστήριξή της στον μαροκινό λαό και σε όλους όσοι επλήγησαν από την τραγωδία που συνέβη αυτήν την νύκτα».

https://twitter.com/OM_Officiel/status/1700420671644291321

https://twitter.com/PSG_inside/status/1700435903150227569

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!