Ο ατζέντης του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ριτς Πολ, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους ο «Βασιλιάς» επέλεξε να αγωνιστεί στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο ατζέντης του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ριτς Πολ, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους ο «Βασιλιάς» επέλεξε να αγωνιστεί στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αν ξέρει κάποιος τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, θα καταλάβει πως βαριέται εύκολα. Υπήρχε πολύ ταλέντο στην ομάδα με τον Κάιλ Κούζμα, τον Μπράντον Ίνγκραμ, τον Λόνζο Μπολ και τον Τζος Χαρτ. Αν έφευγε από το Κλίβελαντ, που θα πήγαινε;», ανέφερε ο πασίγνωστος μάνατζερ και στενός φίλος του “βασιλιά” μιλώντας στο podcast του Γκίλμπερτ Αρίνας.

«Εκείνο το διάστημα δεν έβγαζε μεγάλο νόημα. Προφανώς εφόσον πήγαινε εκεί και κέρδιζε, θα το είχε καταφέρει σε τρία διαφορετικά μέρη. Είχε σεβασμό για τον οργανισμό και την ίδια ώρα υπήρχε η θέληση να οδηγήσει αυτή την ομάδα στις επιτυχίες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!