Ο Καρμέλο Άντονι σχολίασε την αποτυχία της Team USA να διεκδικήσει το χρυσό ενώ τόνισε πως σε αυτές τις διοργανώσεις θα ήθελε να πηγαίνουν οι κορυφαίοι των κορυφαίων.

Ο αποκλεισμός των ΗΠΑ από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν έχει περάσει απαρατήρητος. Αρκετοί ΝΒΑers και δημοσιογράφοι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού σχολίασαν την αποτυχία της εθνικής τους ομάδας. Ένας εξ αυτών και ο Καρμέλο Άντονι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο παλαίμαχος NBAer παρακολούθησε από κοντά τους δύο ημιτελικούς στις Φιλιππίνες δίπλα στον Πάου Γκασόλ και τον Λούις Σκόλα. Μάλιστα είδε και τον Όστιν Ριβς σε ένα τρίποντο να κάνει τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του.

https://twitter.com/FIBAWC/status/1700137311558672493

Σε δηλώσεις του ο Καρμέλο Άντονι ανέφερε πως ήταν αποτυχία αλλά θα ήθελε να κατεβαίνουν οι καλύτεροι αθλητές σε αυτές τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είναι αποτυχία. Ας είμαστε ειλικρινείς, είναι αποτυχία. Δεν χρειάζεται να χρυσώσουμε κανένα χάπι”.

“Όταν έχεις θέσει το απόλυτο στάνταρ, στοχεύεις σε αυτό. Οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό είναι αποτυχία. Δεν θέλω να βρεθεί κάποιος που θα χρυσώσει το χάπι για την ομάδα και να πει ότι δεν ήταν αποτυχία αυτό που έγινε”.

“Πρέπει να βγάλουμε το καπέλο μας στην Γερμανία και την Σερβία. Είχαν καλά παιχνίδια. Είναι έκπληξη αυτό που έγινε, αλλά αυτό είναι καλό για το άθλημα, για την FIBA, για το μπάσκετ, τους φιλάθλους, να μάθουν όλοι ότι όλος ο κόσμος παίζει μπάσκετ.

Όλοι πρέπει να σκεφτούν τώρα μία διαφορετική προσέγγιση για να κατακτήσει μία ομάδα το χρυσό μετάλλιο. Όλοι γίνονται καλύτεροι. Το άθλημα αναπτύσσεται παγκοσμίως. Στο τέλος της ημέρας, ο οποιοσδήποτε μπορεί να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο”.

Για τις απουσίες και το ρόστερ της Team USA ανέφερε:

“Θα ήθελα να στέλνουμε την αφρόκρεμα κάθε φορά. Αλλά πρέπει να σεβασθούμε και τα παιδιά που είναι εδώ. Είναι επαγγελματίες παίκτες. Δεν μπορείς να στέλνεις τη μεγάλη αρμάδα κάθε φορά. Πρέπει να τους κάνεις να παίξουν έτσι ώστε να μπορούν να προχωρήσουν σε διεθνές επίπεδο”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!