Ο «καπετάνιος» της ομάδας, Γκόρντον Χέρμπερτ, τόνισε πως η Γερμανία δεν έχει τελειώσει ακόμα τη δουλειά καθώς στόχος είναι το χρυσό μετάλλιο.

Η Γερμανία έπαιξε το παιχνίδι κόντρα στις ΗΠΑ και κατάφερε να πανηγυρίσει μία τεράστια πρόκριση στον τελικό του Mundobasket 2023. Ο «καπετάνιος» της ομάδας, Γκόρντον Χέρμπερτ, τόνισε πως η Γερμανία δεν έχει τελειώσει ακόμα τη δουλειά καθώς στόχος είναι το χρυσό μετάλλιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκόρντον Χέρμπερτ:υ

Για το παιχνίδι με τις ΗΠΑ:

«Είναι ένα σπέσιαλ γκρουπ παικτών, παίξαμε και μείναμε ενωμένοι όταν είχαμε δύσκολες στιγμές. Θα το χαρούμε λίγο σήμερα και θα ετοιμαστούμε για την Κυριακή. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι είναι μια σπουδαία νίκη, αλλά δεν είμαστε εκεί που θέλουμε ακόμα. Αυτή η ομάδα θέλει το χρυσό. Οπότε, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για τον τελικό με τη Σερβία:

«Κέρδισαν τον Καναδά; Δεν ξέρω. Θα συγκεντρωθούμε 100% σε αυτό το ματς, δεν τους έχω δει να παίζουν. Ο κόουτς Πέσιτς είναι καλός φίλος, εξαιρετικός προπονητής, από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Αυτά ξέρω για τη Σερβία».

Για την εμφάνιση του Αντρέας Ομπστ:

«Είναι από τους καλύτερους σουτέρ στις διοργανώσεις της FIBA. Μπορεί και να τρυπήσει την αντίπαλη άμυνα, να δημιουργήσει χώρους για τους συμπαίκτες του. Είναι περισσότερα από ένας καλός σουτέρ και έχει γίνει πολύ καλός αμυντικός».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!