Η FIBA με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως οι 4 χώρες των προ-ολυμπιακών τουρνουά θα γίνουν γνωστές τον Νοέμβριο.

Τίτλοι τέλους αύριο για το Mundobasket με μία εκ΄των Σερβία ή Γερμανία να παίρνουν το χρυσό. Το ενδιαφέρον από την μεθεπόμενη μέρα θα στρέφεται πλέον στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ίσως και λίγο νωρίτερα, στα προ-ολυμπιακά τουρνουά. fiba

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι χώρες που απέτυχαν να πάρουν ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα το διεκδικήσουν στα 4 προολυμπιακά τουρνουά που θα γίνουν το διάστημα 2-7 Ιουλίου. Όπως ανακοίνωσε η FIBA,  η ανακοίνωση των τεσσάρων χωρών που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες θα γίνει τον Νοέμβριο.

Aπό τις πρώτες χώρες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον είναι το Μαυροβούνιο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο