Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και ο Ντάμιαν Φαν ντερ Φάαρτ ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα, του καθώς υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Άγιαξ, εκεί όπου μεγαλούργησε και έγινε γνωστός ο Ραφαέλ Φαν ντερ Φάαρτ.

Like father like son που λέει η γνωστή ρήση στην οικογένεια Φαν ντερ Φάαρτ. Ο γιος του Ολλανδού παιχταρά Ραφαέλ Φαν ντερ Φάαρτ υπέγραψε στον Άγιαξ όπως και εκείνος όταν ξεκινούσε τη καριέρα του, η οποία σημαδεύτηκε από αρκετούς τραυματισμούς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 17χρονος Ντάμιαν Φαν ντερ Φάαρτ υπέγραψε συμβόλαιο με τον Άγιαξ προερχόμενος από την Έσμπιεργκ της Δανίας. Το συμβόλαιο είναι διάρκειας ενός χρόνου -για αρχή- και θα ενταχθεί στη Κ-18 της ολλανδικής ομάδας.

Κατά τη παρουσίασή του φωτογραφήθηκε και ο πατέρας μαζί του στην Johan Cruyff Arena αναπολώντας τα παλιά. Αγωνίστηκε στον Αίαντα για 8 χρόνια μαζί με τα χρόνια που πέρασε στις ακαδημίες πριν έρθει το Αμβούργο, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Τότεναμ. Από το 2000 ως το 2005 στη πρώτη ομάδα του Άγιαξ είχε 156 συμμετοχές με 61 γκολ.

https://twitter.com/AFCAjax/status/1699441707530555520

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!