Pro League: Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας ξόδεψε 870 εκατ. ευρώ για μεταγραφές - Ποιες ξεχώρισαν και ποιοι έδωσαν τα περισσότερα

Νεϊμάρ, Καρίμ Μπενζεμά, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Ριγιάντ Μαχρέζ, Ενγκολό Καντέ, Τζόρνταν Χέντερσον είναι μερικά από τα ονόματα που αποφάσισαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, το Pro League.

Χθες ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδο στην Pro League και συνολικά οι ομάδες του πρωταθλήματος δαπάνησαν συνολικά 870 εκατ. ευρώ (!) για να πάρουν τους διάσημους άσους από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το 87% του εντυπωσιακού αυτού ποσού δαπάνησαν τέσσερις μόλις σύλλογοι, οι Αλ Αχλί, Αλ Χιλάλ, Αλ Νασρ και Αλ Ιτιχάντ.

Να σημειωθεί πως και οι τέσσερις αυτές ομάδες ανήκουν στον επενδυτικό όμιλο της χώρας «Public Investment Fund», ο οποίος έχει στην ιδιοκτησία του και τη Νιούκαστλ.

Πρωταγωνίστρια των μεταγραφών αναδείχθηκε η Αλ Χιλάλ, η οποία επένδυσε 340 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση του δυναμικού της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!