Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν και παραμένει το αστέρι της εθνικής Πορτογαλίας αλλά όπως φαίνεται δεν νοιάζει ιδιαίτερα τον Ρομπέρτο Μαρτίνες.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν και παραμένει το μεγάλο αστέρι της εθνικής Πορτογαλίας. Είναι εκείνος που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε διεθνές επίπεδο μαζί της. Τα γκολ, οι εμφανίσεις του και ένα σωρό άλλα. Για μερικούς τα λόγια του έμπειρου φορ είναι κάτι σαν… Ευαγγέλιο. Πρέπει να τα ακούν όλοι με τη σχετική ευλάβεια. Ακόμη και αν έχουν διαφορετική γνώμη.

Ο ταλαντούχος στράικερ, ο οποίος εδώ και περίπου έναν χρόνο αγωνίζεται στην Αλ Νασρ, δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας μιας και τόνισε ότι το επίπεδο είναι αρκετά χαμηλό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι από τους πρώτους παίκτες που έδειξε ότι στηρίζει ο Ρομπέρτο Μαρτίνες από την ώρα και τη στιγμή που έκατσε στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας. Ωστόσο, ο πρώην τεχνικός του Βελγίου και της Γουίγκαν με δηλώσεις του επισήμανε ότι όχι μόνο δεν άκουσε τις δηλώσεις του 38χρονου φορ για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, αλλά και ότι δεν… καίγεται για τη γνώμη του:

«Δεν έχω ακούσει τι έχει πει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Δεν με νοιάζει κιόλας. Ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του γνώμη και να πει αυτό που πραγματικά πιστεύει. Δεν είμαι εδώ για να κρίνω τις απόψεις τους ή να πω αν είναι σωστά ή λάθος όλα αυτά που λέγονται.

Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα, αλλά και τους συνεργάτες μου είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται ο κάθε παίκτης και πόσο μπορεί να βοηθήσει το σύνολο και γενικότερα την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Αυτό είναι που πραγματικά με ενδιαφέρει», τα λόγια του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!