Με την σφραγίδα του Λιονέλ Μέσι η Αργεντινή επικράτησε με 1-0 του Εκουαδόρ για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Με την σφραγίδα του Λιονέλ Μέσι η Αργεντινή επικράτησε με 1-0 του Εκουαδόρ και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ με υποδειγματικό φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 79′ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Τι πιο σύνηθες θα έλεγε κανείς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Λιονέλ Μέσι πλέον είναι έτοιμος να γράψει Ιστορία, καθώς έπιασε στην κορυφή των σκόρερ της προκριματικής φάσης στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, τον Λουίς Σουάρες.

Με δεδομένο ότι ο Ουρουγουανός δεν κλήθηκε στην Εθνική του ομάδα τότε αν σκοράρει στο επόμενο παιχνίδι ο Μέσι θα πιάσει ακόμα μια κορυφή. Οι δύο πρώην συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα έχουν σημειώσει 29 τέρματα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!