Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο και οι Ιτούδης και Λιόλιος έκαναν το πρώτο απολογισμό.

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στο πλαίσιο αυτό, την πρώτη τους εκτενή συνάντηση μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο κύπελλο, είχαν σήμερα (8/9) στα γραφεία της ΕΟΚ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ευάγγελος Λιόλιος με τον προπονητή της Εθνικής, Δημήτρη Ιτούδη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Οι δύο άνδρες σε άριστο κλίμα έκαναν τον απολογισμό των πεπραγμένων του φετινού καλοκαιριού για την Εθνική, συζητώντας με λεπτομέρειες όλη την πορεία από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι τον τελευταίο αγώνα» ανάφερε η ανακοίνωση της ΕΟΚ που συνέχισε:

«Αυτό που αμφότεροι επισήμαναν και έδωσαν έμφαση, είναι ότι η Εθνική ομάδα είναι αυτή που πρέπει να συνεχίσει να ενώνει τους Ελληνες φιλάθλους και να διατηρήσει τη φιλοσοφία και τη στόχευση που έμπρακτα φάνηκε ότι υπηρετεί, παράλληλα με την αγωνιστική της προσπάθεια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!