Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του 16χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Εντρικ Φελίπε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του 16χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Εντρικ Φελίπε.

Πρόκειται για τον ακραίο επιθετικό της Παλμέιρας, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως το νέο μεγάλο ταλέντο του βραζιλιάνικου και παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ακολουθώντας το επιτυχημένο παράδειγμα με τους Βινίσιους Τζούνιορ και Ροντρίγκο, η «βασίλισσα» ολοκλήρωσε τις επαφές για να κλείσει τον νεαρό άσο, έχοντας το αβαντάζ πως το γραφείο μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του Εντρικ, είναι το ίδιο που εκπροσωπεί και τον Βινίσιους Τζούνιορ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η οικογένεια του Εντρικ πείστηκε από τους μάνατζερ να προτιμήσει την Ρεάλ, η οποία συμφώνησε να δαπανήσει τα 60 εκατ. ευρώ, που είναι η ρήτρα εξαγοράς του από την πρωταθλήτρια Βραζιλίας. Επίσης η «βασίλισσα» ανέλαβε να πληρώσει τους φόρους της μεταγραφής, αλλά και την αμοιβή των μάνατζερ, ανεβάζοντας το κόστος της μεταγραφής περίπου στα 80 εκατ. ευρώ!

Ο νεαρός σταρ θα ενταχθεί στην Ρεάλ το 2024 όταν γίνει 18 ετών και δήλωσε πως θα ήθελε να είναι συμπαίκτης με τον Κιλιάν Μπαπέ: «Ανυπομονώ να παίξω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Την επόμενη σεζόν θα είμαι στη Μαδρίτη και μακάρι να είμαι συμπαίκτης και του Μπαπέ. Θέλω να παίξω μαζί του. Μαζί με τον Βινίσιους είναι οι κορυφαίοι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!