Δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός ο τραυματισμός του Ολιβιέ Ζιρού.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ολιβιέ Ζιρού, καθώς ο τραυματισμός του στην αναμέτρηση με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του EURO 2024 (σ.σ. στον όμιλο συμμετέχει και η εθνική Ελλάδας), δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός.

Ο Ζιρού αναγκάσθηκε ν’ αποχωρήσει στο 26ο λεπτό του αγώνα (σ.σ. αντικαταστάθηκε από τον Μάρκους Τουράμ) που έληξε με νίκη 2-0 των «πετεινών», καθώς τραυματίσθηκε στον αριστερό αστράγαλο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Κουτσαίνω πολύ λιγότερο», εξήγησε ο κορυφαίος επιθετικός, ο οποίος έχει αρχίσει ιδανικά την χρονιά με τέσσερα γκολ σε τρεις αγώνες του καμπιονάτο με τα «χρώματα» της Μίλαν.

«Η κλινική μου κατάσταση, είναι πολύ καθησυχαστική», σχολίασε ο 37χρονος άσος, ο οποίος κατέχει το ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ στους «τρικολόρ» με 54 τέρματα σε 125 συμμετοχές και πρόσθεσε:

«Εκανα μια κακή κίνηση, προσπάθησα να συνεχίσω τον αγώνα, αλλά στις αλλαγές κατεύθυνσης ήταν πολύ δύσκολο. Δέχτηκα ένα κτύπημα στο Champions League την περασμένη σεζόν και έχω μια μικρή αδυναμία σε αυτό το σημείο. Ισως χρειασθεί ενδυνάμωση, ωστόσο δεν πονάω πολύ τις τελευταίες εβδομάδες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!