Ο Μπογκντάνοβιτς ήταν εμφανώς ενθουσιασμένος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επι του Καναδά.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αποτέλεσε τον MVP του ημιτελικού με τον Καναδά αλλά και τον ηγέτη της Σερβίας.

Στις δηλώσεις του μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση, ο Μπογκντάνοβιτς ήταν εμφανώς ενθουσιασμένος. Παράλληλα, τόνισε πως το φετινό γκρουπ είναι το καλύτερο που είχε ποτέ η Σερβία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Αβράμοβιτς μάς έλεγε πριν από το ματς ότι θέλει να κάνει ένα κλέψιμο στον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και μάς έδειχνε πώς θα τον παίξει άμυνα. Και το έκανε. Όλα τα παιδιά έκαναν σπουδαία δουλειά. Ακόμα και ο Γιόβιτς, που αρχικά δεν ήταν στην ομάδα. Θέλαμε έναν έμπειρο πλέι-μέικερ, του ζητήσαμε να έρθει κα ήρθε. Αυτή η ομάδα της Σερβίας είναι το καλύτερο γκρουπ που είχαμε ποτέ. Και πλέον παίζουμε και για τον Σίμανιτς, που μας στέλνει μηνύματα κάθε μέρα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!