Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι μπορεί να περιμένει η Ολλανδία απόψε (21:45) απέναντι την Ελλάδα.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι μπορεί να περιμένει η Ολλανδία απόψε (21:45) απέναντι την Ελλάδα στο “Philips Stadium”, και όπως ήταν αναμενόμενο πολλά ΜΜΕ στην χώρα του αναζήτησαν την άποψή του. Ο πρώην Oμοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας (2019-2021) ανέλυσε στην ολλανδική εφημερίδα “De Telegraaf” την εθνική μας και έδωσε συμβουλές στον Ρόναλντ Κούμαν, λέγοντας μάλιστα ότι πρέπει να προσέχει κυρίως τον Τάσο Μπακασέτα.

«Παραδοσιακά, στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξέρουν να αμύνονται. Είναι η ελληνική ποδοσφαιρική κουλτούρα να βάζει δύο μεγάλους, σωματικά δυνατούς αμυντικούς, όπως λειτούργησε πολύ καλά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004, και να δίνεις λιγότερη προσοχή στην ποδοσφαιρική ικανότητα», είπε ο Τζον Φαν’τ Σχιπ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Με τις ιδιότητες του, ο Χατζηδιάκος έχει γίνει πολύ σημαντικός για την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά, λέγοντας στη συνέχεια ότι η Ελλάδα έχει «πρόβλημα πολυτέλειας» στην επίθεση.

Σύμφωνα με τον Φαν’τ Σχιπ, πάντως, αυτός που πρέπει να προσέξει περισσότερο η Ολλανδία είναι ο Μπακασέτας. «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ο Μπακασέτας, που παίζει στην Τραμπζονσπόρ, είναι ο μέσος με τις περισσότερες ποδοσφαιρικές ικανότητες. Ένας έξυπνος παίκτης, που δουλεύει σκληρά για την ομάδα, αλλά και σκοράρει και δίνει ασίστ. Πρέπει να φροντίσεις να μην του δώσεις πάρα πολύ χώρο, γιατί μέσω αυτού η ελληνική ομάδα θα παίξει καλά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!