Η Γαλλία βρίσκεται -με απόλυτη διαδρομή- στην κορυφή των προκριματικών της για το Euro 2024, αλλά ο Ντιντιέ Ντεσάμπ αρνείται να παρασυρθεί με το εξαιρετικό ξεκίνημα...

Η Γαλλία βρίσκεται -με απόλυτη διαδρομή- στην κορυφή των προκριματικών της για το Euro 2024, αλλά ο Ντιντιέ Ντεσάμπ αρνείται να παρασυρθεί με το εξαιρετικό ξεκίνημά της καθώς ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ιρλανδία αύριο (7/9) στο Παρίσι.

Μετά από τέσσερα παιχνίδια στον 2ο όμιλο-στον οποίο συμμετέχει και η εθνική μας-, η Γαλλία έχει τους μέγιστους βαθμούς και δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ. Δύο ομάδες προκρίνονται από τον όμιλο, οπότε στα μισά της διαδρομής, οι Γάλλοι είναι σχεδόν εκεί. Το…σχεδόν όμως δεν είναι αρκετά καλό για τον προπονητή τους:

«Έχω ήδη βιώσει καταστάσεις με σχεδόν, δεν είναι κατάλληλο. Είμαι ρεαλιστής και πραγματιστής, οι παίκτες το γνωρίζουν επίσης», είπε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ σήμερα σε συνέντευξη Τύπου.

Η Γαλλία ξεκίνησε τη διαδρομή της με 4-0 επί της Ολλανδίας, αλλά τα βρήκε πιο δύσκολο όταν έφυγε από το Δουβλίνο με μια νίκη 1-0 εναντίον της Ιρλανδίας τον Μάρτιο:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Το παιχνίδι στο Δουβλίνο ήταν περίπλοκο, είχαμε παίξει τρεις μέρες πριν με την Ολλανδία και η Ιρλανδία είχε παίξει ένα φιλικό, υπήρχε μια φρεσκάδα πάνω τους», είπε.

«Υπάρχει μια ποιότητα σε αυτή την ομάδα της Ιρλανδίας. Θα πρέπει να της δημιουργήσουμε περισσότερα αμυντικά προβλήματα», πρόσθεσε.

Ο Γάλλος προπονητής διέψευσε επίσης τις φήμες ότι ο επιθετικός Ραντάλ Κόλο Μουάνι δεν θα ήταν διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Ιρλανδία:

«Έχετε κακές πληροφορίες. Έκανε μια πολύ καλή προπόνηση», τόνισε ο Ντεσάμπ.

Γκριεζμάν: «Θα τα δώσω όλα και ξέρω τι πρέπει να κάνω»

Ο Κιλιάν Μπαπέ αναμενόταν να εμφανιστεί στη συνέντευξη Τύπου, αλλά αντ’ αυτού παρουσιάστηκε ο υπαρχηγός Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης μίλησε για τις προκλήσεις του να παίξει έναν ρόλο περισσότερο ως μέσος για τη γαλλική εθνική ομάδα:

«Ήταν περίπλοκο να βρεθώ σε αυτή τη θέση, να αλλάξω γρήγορα μεταξύ της θέσης μου στην Ατλέτικο και αυτής που έχω εδώ», είπε ο Γκριεζμάν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είτε είμαι στη μεσαία γραμμή είτε μπροστά, θα τα δώσω όλα και ξέρω τι πρέπει να κάνω».

Ο Γκριεζμάν περιμένει επίσης άλλο ένα σκληρό παιχνίδι μετά τη μικρή εκτός έδρας νίκη με την Ιρλανδία.

«Ο Μενιάν (τερματοφύλακας) έσωσε την ομάδα δύο ή τρεις φορές. Περιμένουμε μεγάλη ένταση, θα πρέπει να κρατήσουμε την μπάλα αν δεν θέλουμε να υποφέρουμε τόσο πολύ», πρόσθεσε.

Μετά την Ιρλανδία, η Γαλλία ταξιδεύει στη συνέχεια για να αντιμετωπίσει τη Γερμανία σε φιλικό στις 12 Σεπτεμβρίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!