Η Ατλέτικο Μαδρίτης σχεδιάζει να αυξήσει τη χωρητικότητα του Metropolitano.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης σχεδιάζει να αυξήσει τη χωρητικότητα του Metropolitano.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την Ατλέτικο, η ισπανική ομάδα θα αυξήσει την τρέχουσα χωρητικότητα του γηπέδου της (Civitas Metropolitano) από 64.440 σε 70.460 θέσεις. Ο λόγος; Για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση τόσο για τα εισιτήρια διαρκείας όσο και για τα απλά εισιτήρια για το ευρύ κοινό.

Χάρη σε αυτήν την αύξηση της χωρητικότητας ο σύλλογος πουλά τώρα τις πρόσθετες θέσεις για νέους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Η περίοδος απόκτησης της πλήρους συνδρομής λήγει την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ομοίως, θα συνεχίσουν να υπάρχουν χώροι για την κάλυψη της ζήτησης από μη μέλη, αθλητικούς συλλόγους και το ευρύ κοινό. Η προσφορά καθισμάτων για άτομα με αναπηρία και ειδικές ανάγκες έχει επίσης διευρυνθεί, χάρη στη δημιουργία νέων πλατφορμών στην ενδιάμεση γκάμα με βέλτιστη προσβασιμότητα στο επίπεδο του δρόμου και με εξαιρετική ορατότητα του γηπέδου.

Η νέα χωρητικότητα θα επιτρέψει, με τη σειρά της, να φιλοξενήσει μεγαλύτερο αριθμό θεατών, ακόμη και με την ευκαιρία μεγάλων μουσικών συναυλιών και παραστάσεων κάθε είδους. Με αυτόν τον τρόπο, το Civitas Metropolitano ενοποιείται μεταξύ των γηπέδων με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στην Ευρώπη.

Επιπλέον, η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν ένας από τους υποστηρικτές της νέας συμφωνίας που δημιουργήθηκε για να ενθαρρύνει τη συμμετοχή των φιλοξενούμενων φιλάθλων στη La Liga, στην οποία εντάχθηκαν τελικά οι περισσότερες ομάδες. Χάρη σε αυτό, η μέγιστη τιμή του εισιτηρίου που θα κρατηθεί για τους φίλους των άλλων ομάδων θα είναι 30 ευρώ, με μίνιμουμ ποσότητα 300 εισιτηρίων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!