Αισιόδοξος ότι τα αγωνίσματα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, που πρόκειται να διεξαχθούν στον Σηκουάνα, θα γίνουν κανονικά, δήλωσε ο Τόμας Μπαχ, παρά την ακύρωση των test event που είχαν προγραμματιστεί για τον περασμένο Αύγουστο.

Αισιόδοξος ότι τα αγωνίσματα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, που πρόκειται να διεξαχθούν στον Σηκουάνα, θα γίνουν κανονικά, δήλωσε ο Τόμας Μπαχ, παρά την ακύρωση των test event που είχαν προγραμματιστεί για τον περασμένο Αύγουστο. Προβλήματα που αφορούν την ποιότητα του νερού του ποταμού, οδήγησαν στην ακύρωση του αγώνα κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα (open water), ενώ ο αντίστοιχος αγώνας του τριάθλου μετατράπηκε σε δίαθλο, με τη διεξαγωγή μόνο της ποδηλασίας και του αγώνα δρόμου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Έχουμε ακόμη έναν χρόνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όλος ο κόσμος δουλεύει πάνω σε αυτό το πρόβλημα και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι, όταν έρθει η στιγμή των Ολυμπιακών Αγώνων, θα είναι μία τεράστια επιτυχία, που θα αποβεί επωφελής για όλο τον πληθυσμό», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΟΕ, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην πόλη Βιτρί-λε-Φρανσουά, όπου εγκαινίασε αθλητικές εγκαταστάσεις. «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, εδώ και πολύ καιρό, απαγορεύεται η κολύμβηση στο Σηκουάνα. Αν με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι Παριζιάνοι και οι Παριζιάνες ξανακερδίσουν τον Σηκουάνα, τόσο για αναψυχή όσο και για κολύμπι, θα είναι ένα τεράστιο έργο. Είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο Τόμας Μπαχ.

Ο Δήμος της γαλλικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε στα τέλη Αυγούστου ότι η ρύπανση των υδάτων του ποταμού πιθανόν να οφείλεται στη δυσλειτουργία μίας βαλβίδας στο αποχετευτικό δίκτυο της πόλης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!