Σερβία και Γερμανία εξασφάλισαν την απευθείας πρόκριση στο μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη, αφού είναι και οι μόνες δύο ευρωπαϊκές ομάδες στα ημιτελικά της διοργάνωσης (Σερβία-Καναδάς και Γερμανία-ΗΠΑ)

Δύο θέσεις, αυτές της Ευρώπης, απέμεναν χωρίς κάτοχο όσον αφορά στις προκρίσεις για το Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ του Παρισιού το 2024, με τις κατόχους τους να γίνονται γνωστές, αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Σλοβενίας από τον Καναδά, στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη Μανίλα. γερμανία

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σερβία και Γερμανία εξασφάλισαν την απευθείας πρόκριση στο μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη, αφού είναι και οι μόνες δύο ευρωπαϊκές ομάδες στα ημιτελικά της διοργάνωσης (Σερβία-Καναδάς και Γερμανία-ΗΠΑ). Η Γαλλία έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της ως οικοδέσποινα των επόμενων Ολυμπιακών Αγώνων.

ΗΠΑ και Καναδάς είχαν «σφραγίσει» την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, ως οι δύο χώρες της Αμερικής, ήδη από την πρόκρισή τους στα προημιτελικά.

Η Αυστραλία είχε γίνει η πρώτη εθνική ομάδα που «σφράγισε» εισιτήριο για το Παρίσι, ως εκπρόσωπος της Ωκεανίας, το Νότιο Σουδάν έκλεισε τη θέση της Αφρικής και η Ιαπωνία αυτήν της Ασίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!