O Ιβαν Φέργκιουσον της Μπράιτον ήδη κοστίζει 100 εκατ. λίρες σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, Τόνι Μπλουμ.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιβαν Φέργκιουσον, η Μπράιτον νίκησε με 3-1 τη Νιούκαστλ στο «Amex Stadium», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Premier League.

Η πρώτη αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League εξουδετέρωσε με την εξαιρετική αμυντική της λειτουργία τα ατού των «ανθρακωρύχων» και ο Ιρλανδός επιθετικός πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Μπράιτον προχώρησε στην επέκταση τη συνεργασία της με τον Φέργκιουσον, που έληγε τον Ιούνιο του 2026, για δύο ακόμη χρόνια.

Ο 18χρονος Ιρλανδός φορ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του αγγλικού συλλόγου, Τόνι Μπλουμ, ήδη κοστίζει 100 εκατ. λίρες και εκτιμά πως τα επόμενα χρόνια θα γίνει ο πιο ακριβός επιθετικός στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Κάπως υπερβολική τοποθέτηση θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος, αλλά εντάξει. Ας την ακούσουμε κι αυτή την γραμμούλα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!